Sportschool Nieuwegein

stress

Sportscholen kunnen erg handig zijn als je thuis geen plek of juiste tools hebt om voldoende te bewegen. Alleen kan het soms wel zo zijn dat jezelf meer motivatie of structuur nodig hebt om je ook toe te zetten tot bewegen. Bij sportschool Nieuwegein helpen zij je graag met deze ondersteuning.

Drie manieren van ondersteuning

Er zijn drie soorten ondersteuning die het bedrijf biedt. Het fit for life programma is een fitness schema waarbij je begeleid wordt door een personal coach. Verder is er ook het eetschema hier zal een voedingscoach met je kijken naar je eetpatronen en hoe je deze kan verbeteren of veranderen. Dan is er ook nog een andere optie namelijk mental coaching, hier zal een mental coach met je gaan kijken om de juiste mindset te ontwikkelen zodat, je alle veranderingen die je maakt in je leven rondom een gezondere leefstijl dit ook aan kan en volhoudt.

Het bedrijf is namelijk van mening dat het belangrijk is om goede ondersteuning te krijgen als je weinig tot geen motivatie hebt. Dit zodat iemand anders van buiten af je een steun in de rug kan geven en u uw gewenste resultaten ook zult behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *