De beste zomerplanten voor 2022

Photinia haag

Wil je graag jouw tuin alvast voorbereiden op een mooie zomer? Dan kan je met de photinia haag een goede start maken! 

Als je veel in de tuin zit tijdens de zomer, misschien om een boek te lezen terwijl je een mooi bruin kleurtje wil krijgen, of misschien om lekker met planten te werken en ze te zien groeien en bloeien alsof het je eigen kind is, dan is dit een perfecte plant om alvast op je verlanglijstje te zetten! De Photinia haag wordt door veel mensen gewaardeerd als een trouwe plant. Hieronder zijn een aantal specificaties wanneer je deze plant wel ziet zitten. 

Photinia haag

Wat is de Photinia haag?

De Photinia haag is dus een opkomende plant, populair bij zowel plantenkenners als mensen die niets van planten afweten. Het is een makkelijke plant om te verzorgen, en kan makkelijk tegen temperaturen ver in de min zowel als dertig graden in de zomer. 

Er zijn twee kleuren, rood en roze. De roze wordt ongeveer 175 centimeter groot wanneer deze is uitgegroeid, maar de rode kan zelfs wel tot 250 centimeter groeien. De kleur is daarbij ook het meest opvallende: een echte blikvanger voor wanneer mensen langs je tuin lopen. Het is een multifunctionele plant, geschikt voor ieder die hun tuin wat wil opfleuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *